Om VVSFirma-Priser

3

Uforpligtende tilbud

78432

tilfredse kunder

500+

VVS-firmaer

100%

gratis service

Kort om os

Udover almindelige vedligeholdelses- og blikkenslageropgaver, ​rådgiver vi desuden gerne i forbindelse med byggesager og vi påtager os også gerne totalentrepriser inden for renovering af blandt andet nye køkkener og badeværelser. 

​Desuden udarbejder vi i forbindelse med køb og salg af andels- og ejerboliger VVS-rapporter. Så står du for at skulle købe eller sælge og ønsker en professionel VVS’ers faglige vurdering af de tekniske installationer, står vi naturligvis til rådighed.

Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere der alle sammen er autoriserede VVS’er, gør at vi altid sørger for at skabe de bedste resultater til kundernes fulde tilfredshed.

lad os hjælpe dig eller din virksomhed med:

Dette er vores vision

Visionen har til hver en tid været at sætte kunderne i fokus samt at vægte høj faglig stolthed og kvalitetsarbejde. Og vi gør vores for lige at strække os lidt længere.

Vores ambitioner har altid været at være blandt de bedste ikke de største. Og vi arbejder ihærdigt på det  hver dag i et  forsøg på at dygtiggøre os samt at følge med med tiden og udviklingen inden for faget, blandt andet når det kommer til nye materialer og nye arbejdsmetoder.

Hvad siger vores kunder om os

Indhent uforpligtende tilbud

Lad os starte med uforpligtende dialog omkring din bygge opgave