VVS Priser: Hvad koster VVS arbejdet i 2021?

VVS-arbejde

Få et uforpligtende tilbud på alt lige fra at installere røranlæg til koldt- og varmtvandsforsyning, installere afløb i køkken og på toilet, montere vaske og toiletter, tilslutte varmeanlæg, montere vandmålere og gasapparater, udføre tagarbejde i bly, zink og kobber, installere solvarmeanlæg, varmepumper, kedler og brændere af olie, halm naturgas og fjernvarme, udføre rørinstallationer i industrien og private hjem til for eksempel kedler, pumper og beholdere, installere ventilations- og klimaanlæg og lægge gulvvarme.

Det er bare nogle af de opgaver, som du kan få en VVS’er til at udføre. Har du opgaver, som du skal have udført, kan du altid kontakte et VVS-firma. De kan fortælle dig, om det er en opgave, som de kan udføre, og hvem du i så fald ellers skal henvende dig til, hvis de ikke kan.

VVS-priser

Det er svært at komme med en fast pris på en VVS mand. Det kommer blandt andet an på, hvor I landet, du bor, hvor stort et firma der er tale om, og hvor meget erfaring VVS’eren har. Typisk vil timeprisen for en VVS-mand dog ligge på mellem 250,- kr. til 700,- kr. i timen. Der findes nogle firmaer, der har billigere VVS priser, og nogle, der er dyrere.

Hvis du bliver nødt til at tilkalde VVS’eren om natten, skal du regne med, at der kommer et tillæg på, og det kan blive dyrt. Det kommer igen også an på, hvor du bor, og hvilken opgave du skal have udført. En ca. timepris ligger på mellem 300,- kr. til 700,- kr.

Gulvvarme

Du skal dog som tommelfingerregel minimum regne med at det vil koste omkring 700,- kr. pr. m². billig gulvvarme er også muligt. Prisen på gør-det-selv gulvvarme ligger på ca. 500,- kr. pr. m². men som tidligere nævnt, kan-gør-det-selv gulvvarme anbefales i for eksempel et værksted, hvor man ikke opholder sig de fleste af døgnets 24 timer, som man gør i de forskellige rum i sit hus. I selve boligen kan det klart anbefales at få professionelle installatører til at installere gulvvarmen.

Renovering af badeværelse

Står du over for en renovering af badeværelset? Eller drømmer du blot om en smule forandring? Se er du kommet til det rette sted. Boligmesteren.dk rådgiver og inspirerer, så du får præcis det badeværelse, du drømmer om. Realisering af din drøm betyder, at du bl.a. får tegninger og skitseforslag til indretningen.

Sammen med os er det nemt og hurtigt at komme i gang. Gennem vejledning og visualisering sørger de for, at der bliver taget godt hånd om dine idéer og ønsker. I samarbejde med os kommer du trygt i mål med dine badeværelsesdrømme.

Priser på akut VVS

Har du brug for akut VVS til rør-skader, manglende varme, frostsprængning af vandrør m.v., så har de flere VVSfirmaer stående klar til at hjælpe dig med din akutte VVS-opgave med det samme. Med det samme, mener vi altså, med det samme og ikke dagen efter eller om en uge. Men her og nu!

Prisen på akut VVS starter typisk fra 900,- kroner og op alt afhængig af opgavens størrelse og omfang. Når du indsender din opgave til dem, ringer de dig op for at afklare alle forventninger og priser inden arbejdet startes.

VVS-mester

Det er meget forskelligt, hvor meget VVS-prisen er. Det kommer blandt andet an på, hvor i landet, du bor, hvor stort firma der er tale om, og hvor meget erfaring VVS’eren har. Typisk vil timeprisen dog ligge på mellem 250 og 700 kroner i timen. Der findes nogle firmaer, der er billigere, og nogle, der er dyrere.

Hvis du gerne vil gøre det virkelig nemt for dig selv, kan du indhente tilbud fra flere VVS’ere. Derved kan du være sikker på, at kvaliteten er i orden, når du benytter dig af deres håndværker service. Helt gratis og uforpligtende.

Del:

Flere artikler

Få uforpligtende Tilbud